Лили Георгиева

Background

НА КРАТКО

Лили Георгиева е консултант по кариерно развитие и промяна и от 2015-а г. насам е помогнала на над 300 клиента в индивидуално консултиране и над 1000 – в групово – да си върнат удовлетворението, смисъла и радостта в кариерен план, в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес. Разработила е собствена методология за кариерна промяна, наречена Устрем, която работи отвътре-навън – от опознаване и зачитане на нашата същност към формулиране на адекватни форми за изявяването й.

Лили е обединител на над 200 дами в онлайн общност, която се среща и на затворени събития на живо, а някои от клиентите й вече работят заедно или имат близки приятелства. Откровените истории на част от тях, както и на други български жени в промяна, са гръбнакът на книгата за кариерна промяна „От любов към себе си“, издадена през 2018-а.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие (GCDF) от NBCC International, НЛП мастър практик от NLP Training Center, магистър по управление на човешки ресурси от НБУ, обучител и лектор в кариерни форуми и бизнес обучения. Опита си натрупва в сферата на управление на човешките ресурси в дъщерна компания на немски концерн, лидер в индустриалната автоматизация, както и в българска компания, №1 в света в своя бранш.

Повече за нея и резултатите на нейните клиенти: www.lilliegeorgieva.com